Amanda Bisesser

Maak kennis met de designer

Amanda Bisesser

Maak kennis met de designer

​​​​​​Mijn naam is Amanda Bisesser, ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in het midden van Nederland. In 2012 heb ik mijn diploma behaald als Grafisch Vormgever (MBO Niveau 4) aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. In 2020 heb ik mijn Bachelor of Science behaald aan de Hogeschool Rotterdam. 
De diensten die ik nu vooral verricht zijn visual, dus het creëren van huisstijlen, logo’s, flyers maar ook uitnodigingen voor bruiloften etcetera. Ik vind het vooral belangrijk dat ik mensen kan helpen met de producten of diensten die ik ontwikkel. Ik probeer me te onderscheiden door eerst de klant zo goed mogelijk te leren kennen, zodat het design wat ik maak een zelfreflectie is van de persoon of het bedrijf en daarom echt uniek is. Ik ben ook wel een designer die risico’s durft te nemen in mijn werk. 
Het leukste van mijn werk vind ik het creëren van een nieuw design en het moment wanneer de klanten tevreden zijn met het ontwerp dat ik heb gemaakt. Dat gevoel maakt mij echt gelukkig. Ook vind ik het belangrijk om  mooie dingen met een betekenis of met een verhaal erachter te ontwerpen. Ik probeer ervoor te zorgen dat die betekenis in elk detail van een ontwerp terugkomt. 
Bekijk hieronder mijn LinkedIn & Curriculum Vitae!
Back to Top