Opdrachtgevers

De Gedachten van onze opdrachtgevers.

‘Het leukste van mijn werk is het creëren van een nieuw design en het moment wanneer de klanten tevreden zijn met het eindproduct. Dat gevoel maakt mij echt gelukkig. ‘

Echt een aanrader!! Super geduldig en vriendelijk. Zo een mooie, gave logo gemaakt met heel veel liefde erin. Goede kwaliteit. Alles naar mijn wensen vervuld met een snelle inzet. Ik ben er erg blij mee, Topper!
Missz Alysha
Top designer! Jong en gedreven & alles tot op de puntjes uitgewerkt naar de wens van de klant. Een goede aanrader en snelle levering van diensten.
Sandesh Sewdien
Voor de beste designs, logo, flyer ontwerp moet je zeker bij iAMi Design zijn. Geef al je elementen door dat je terug wilt zien in je design en binnen no time heb je een Top design! iAMi Design een echte aanrader!!.
Rayno Rush Music
Toen ik een bedrijfslogo nodig had werd Amanda door een collega aangeraden. Zelf wist ik niet helemaal wat ik wilde, maar heb ik geprobeerd uit te leggen wat ik voor me zag en vooral wat ik niet wilde. Ik was positief verrast toen ik de concepten zag, ik kon niet meer kiezen! Met een paar aanpassingen, had ik uiteindelijk het perfecte logo! Als ik Amanda zou moeten beschrijven komen de volgende woorden in me op: Creatief, geduldig, en klantvriendelijk. Kortom een aanrader!
Razia Hausil
Ik was erg onder de indruk hoe jij mijn logo hebt gemaakt. Jij zette er 4 op een rij en je wist mij met 1 logo te raken en het aan te passen hoe ik het wilde. Het was alsof je mij aanvoelde wat ik precies wilde! En niks werd jouw teveel! Ik ben enorm blij met mijn logo en heb ook leuke reacties erop gekregen. Bedankt voor al je hulp en samenwerking
Hemwatie algoe
Zeer professionele aanpak en snelle levering van eindproduct. Erg tevreden over manier van communicatie en het meedenken van de designer. Zeker aan te raden aan mijn collega’s die een eigen (tandarts)praktijk etc starten.
Maniesha Bhagwandat
Heel tevreden met haar werk. Professioneel en vriendelijk. Luistert goed naar wat je wilt en weet dit goed uit te werken.
Anuska Debidien
Heel snel geholpen , super lieve dame ,heel behulpzaam . Helemaal top
Tiffany Basfiely
Amanda werkt professioneel en duidelijk. Van te voren afspraken gemaakt, waar zij zich aan heeft gehouden. Niet teveel restricties, maar gewoon puur waar het om draait; het designen van jouw logo!
Dheeraj Doekhie