Over Mij

i am Amanda Manisha.
i AM, i Design.

0

Jaar 
Ondernemer

0

Jaar
Designer

Over Mij

Mijn naam is Amanda Manisha. i AM, i design.

Ontdek de wereld van creativiteit met mijn diensten, waarbij ik me vooral richt op het maken van gave huisstijlen, logo’s, flyers en uitnodigingen, zoals die voor bruiloften. Ik help mensen graag met mijn ontwerpen.

Wat mij anders maakt, is dat ik eerst goed wil weten wie mijn klanten zijn. Zo wordt het ontwerp echt een weerspiegeling van wie zij zijn, waardoor het lekker uniek wordt. Ik hou er ook van om wat creatieve risico’s te nemen.

Het leukste aan mijn werk is het bedenken van nieuwe ontwerpen en het moment waarop klanten blij zijn met wat ik heb gemaakt. Dat maakt mij echt gelukkig.

Ik vind het ook belangrijk om dingen te ontwerpen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook een verhaal hebben. Ik probeer ervoor te zorgen dat die betekenis in elk detail van een ontwerp terugkomt. Kies voor ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen en iets bijzonders achterlaten.

Mijn Passie

Herinner je je die Cito-toets in groep acht nog? Ik had net één punt te weinig voor havo en belandde uiteindelijk op het VMBO-TL op het X11 Grafimedia school. Op dat moment had ik geen idee wat mijn toekomst zou brengen. Het was pas op deze school dat ik voor het eerst in aanraking kwam met design en alles begon op zijn plek te vallen.

Vanuit daar ging ik naar het Grafisch Lyceum Utrecht, waar ik mijn opleiding in grafische vormgeving voltooide. Maar het was pas na deze studie, toen ik communicatie en multimedia design studeerde aan de Hogeschool Rotterdam, dat ik echt ontdekte dat design mijn ware passie is.

Mijn reis door verschillende studies heeft me niet alleen gevormd, maar heeft me ook laten realiseren waar mijn hart ligt – in design. Het was een ontdekkingstocht die me heeft geleid naar wat ik nu met zoveel passie doe. En ik kijk ernaar uit om die passie met jou te delen. Welkom in mijn wereld van creativiteit!

2024

Product owner

PTI

2022

Designer & Klantcommunicatie Medewerker

PTI

2021

Allround Digital Designer

Digi Promotions

2020

Afstudeerproject

31Volts

2019

Eigenaresse en Digital Designer

iAMi Design

2018

Ux designer (stage)

Condept

2018

Content Designer

True Colours

Scroll naar boven