Over Mij

Maak kennis met mij!

Over Mij

Mijn naam is Amanda Bisesser, 24 jaar oud en opgegroeid in het midden van Nederland. Mijn ouders komen uit Suriname en mijn voorouders uit India. 

De diensten die ik nu vooral verricht zijn visual, dus het creëren van huisstijlen, logo’s, flyers maar ook uitnodigingen voor bruiloften etcetera. Ik vind het vooral belangrijk dat ik mensen kan helpen met de producten of diensten die ik ontwikkel. 

Ik probeer me te onderscheiden door eerst de klant zo goed mogelijk te leren kennen, zodat het design wat ik maak een zelfreflectie is van de persoon of het bedrijf en daarom echt uniek is. Ik ben ook wel een designer die risico’s durft te nemen in mijn werk. 
Het leukste van mijn werk vind ik het creëren van een nieuw design en het moment wanneer de klanten tevreden zijn met het ontwerp dat ik heb gemaakt. Dat gevoel maakt mij echt gelukkig. 

Ook vind ik het belangrijk om  mooie dingen met een betekenis of met een verhaal erachter te ontwerpen. Ik probeer ervoor te zorgen dat die betekenis in elk detail van een ontwerp terugkomt. 

 

0

Jaar 
Ondernemer

0

Jaar
Designer

i Am helpfull, inspiring & creative.
i Design what's in your in mind.
i AM, i Design

Mijn Ervaring

Ik weet nog heel goed dat ik in groep acht op de Cito toets net één punt te weinig voor havo haalde. Daardoor ging ik VMBO-TL doen op het X11 school voor Grafimedia. Op dat punt wist ik nog niet echt wat ik wilde worden in de toekomst. Op deze school heb ik kennis leren maken met design. Vervolgens kwam ik  terecht op het Grafisch Lyceum Utrecht waar ik de opleiding grafische vormgeving heb afgerond. Na deze studie heb ik communicatie en multimedia design gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Je kunt zeggen dat tijdens het volgen van mij studies ik er eigenlijk pas achter kwam dat designing mijn passie is.

In 2012 heb ik mijn VMBO diploma behaald aan het X11. In 2016 heb ik mijn diploma behaald als Grafisch Vormgever (MBO Niveau 4) aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en 2020 heb ik mijn Bachelor of Science behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel ben ik werkzaam als Allround Digital Designer bij Digi Promotions en ben ik de trotse eigenaresse van iAMi Design.

2021

Allround Digital Designer

Digi Promotions

2020

Afstudeerproject

31Volts

2019

Eigenaresse en Digital Designer

iAMi Design

2018

Ux designer (stage)

Condept

2018

Content Designer

True Colours

2016

Grafisch Vormgever (stage)

Brand New Telly Industries 

2015

Grafisch Vormgever (stage)

Movares